Om oss

Studienämnden Zäta, SNZ

Vi i SNZ är Zäta sektionens studienämnd, vilket innebär att vi är ansvariga för studierelaterade frågor på sektionen. I vårt arbete ingår det exempelvis att utvärdera alla programmets kurser och se till att allt flyter på så som det ska. Vi är ansvariga för att föra alla Z-teknologers talan i frågor gällande deras utbildning, vilket innebär att din åsikt som Z-student är riktigt viktig för oss!

Vi ansvarar för att hjälpa till att lösa problem med olika kurser, genom att agera mellanhand mellan proffesorerna och eleverna och genom att bland annat gå på kursnämndsmöten, men även direkt kontakta föreläsare etc vid behov. Vi anordnar även olika kurser för att se till att ni alla Z-studenter kan allting ni behöver veta för att ta er igenom era kurser på bästa sätt. Till exempel så håller vi i en intoprogrammeringskurs i Python under mottagningen och LaTex kurs för tvåorna för underlätta alla framtida rapportskrivningar. 

SNZ ordnar även studienyttiga arrangemang, som till exempel pluggkvällar och kursutvärderingsfikor, vilket man är varmt välkomen på. Information om när dessa sker kan man hitta på våra sociala medier. Vi delar också ut priser för studenter och proffesorer som på olika sätt gjort sälsynt bra ifrån sig. 

Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor om vad vi gör eller hur vi kan hjälpa dig! Har du klagomål? Hör av dig!

Har du några tankar eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig!

Örebro?

SNZ håller till i en lokal som kallas för Örebro. Det är där vi har våra öppna möten varje onsdag klockan 12:00-13:00,  där alla intresserade är välkomna på. För att ta sig till Örebro kan man ta utgången från Café Bulten som leder mot ML-salarna. Du kommer få gå förbi en glasdörr på vänster sida där det står M-Z styret. Den dörren leder till loungen, och från loungen kan du gå in till Örebro och knacka på, så öppnar vi (det finns en skylt över dörren där det står Örebro, du kan inte missa den).

Vi är SNZ 23/24

Foto: Ninus Bredberg/zFoto

Foto: Ninus Bredberg/zFoto

Filip Djokic

Ordförande

Foto: Ninus Bredberg/zFoto

Elsa Erkfeldt

Kassör

Foto: Ninus Bredberg/zFoto

Louise Hasslöf

Webbansvarig/Ledarmot 1

Foto: Ninus Bredberg/zFoto

Viggo Malvenius

Vice ordförande

Foto: Ninus Bredberg/zFoto

Karl Aadland

Infoansvarig

Foto: Ninus Bredberg/zFoto

Elvis Arvidsson

PR-ansvarig/Ledarmot 3