Arrangemang

Våra arrangemang under året

SNZ's arrangemang under mottagningen


Utöver representation under andra arr som rundvandringen håller vi själva också i tre arrangemang och en introduktionskurs under motagningen

Introkurs i Python

Introproggrammeringen är SNZ's arrangemang för att introducera Nollan till pyton och hur en programmerare tänker.Tenta101

Tenta101 är SNZ's arrangemang för att introducera Nollan till hur det är att skriva tenta. Under arrangemanget kommer vi att gå igenom hur en tenta skrivs och lite allmenna bra att ha tips och tentaregler.
Konstruktionstävlingen

Under arret ska deltagarna, som delas in i lag, bygga belägringsmaskiner som ska skjuta frysta gifflar på godtyckliga objekt.Pluggkväll

En kväll för alla teknologer att sammlas och plugga tillsammans medans SNZ bjuder på gratis mat.


Photo by Isaac Taylor from Pexels

Introkurs i Python

Introprogrammeringen är till för dig som inte har programerat innan eller inte har programerat i pyton innan. Under denna snabba kurs på tre tillfällen kommer du lära dig hur en proggrammerare tänker och hur pyton fungerar. Alla handledare är Z-studenter från andra årskurser och kommer använda materialet i driven nedan:

Azpning och sökning

SNZ har azp-arrangemang under LP4 men vi har också en rullande azpning hela året, detta innebär att teknologer intresserade av vad vi gör är välkomna att komma förbi på våra öppna möten och se vad vi gör. Om man är intereserad av att sitta i SNZ kan man också söka när man vill genom att kontakta oss. SNZ söker ständigt motiverade individer som vill sitta i vår kommittee därför är alla årskurser på Z varmt välkommn att söka SNZ när de vill på året. Tveka inte SÖK!


Anledningen till att vi har en rullande aspning är att detta annars kan vara svårt att få en uppfattning av vad vi faktiskt gör. Utöver det är vi alltid öppna för nya ideer, tankar och motiverade teknologer. Man kan också söka SNZ när som helst under året genom att medela sitt intresse till oss så sköter vi resten av invals processen.


Azpa SNZ det blir kul,

Sök SNZ det blir ännu roligare

Andra arr

Pedagogiskt pris

Pedagogiska priset delas ut varje år till Z-teknologernas favoritlärare under det gångna läsåret. Priset har hittills endast delats ut till Peter Olsson.

Pluggkväll och pluggbrunch

En favorit i repris som återkommer varje LP. En kväll för alla teknologer att sammlas och plugga tillsammans medans SNZ bjuder på mat.


Julmustprovning

Under LP2 håller vi i en julmustprovning för att ta reda på vilken must som är sektionens favoritmust.

Z-Mästerskapen i Kursutverderingar, ZM

Mot slutet av LP4 har vi hållit i ett arr för den klass som har haft bäst genomsnittligsvarsfrekvens under läsåret.

Kursutvärderingsfika

Återkommer varje LP. SNZ bjuder på fika till alla teknologer som har fyllt i sina kursutverderingar.